Zakelijk

Wij doen graag zaken met zakelijke klanten. Ook bij grote bestellingen kunnen wij je helpen.

Bulkbestellingen met korting

Meerdere stuks van 1 product kopen? Dan krijg je mogelijk een korting. Neem via het contactformulier contact met ons op voor een offerte.

Let Op! De kortingen kunnen niet op al geplaatste bestellingen verrekend worden. Neem daarom altijd eerst contact met ons op.

Scholen, KDV’s en BSO’s altijd korting

Voor scholen, BSO’s en kinderdagverblijven is het mogelijk om nieuwe puzzels voor de kinderen te kopen met korting. Omdat wij het belangrijk vinden dat er voor kinderen voldoende passief speelgoed beschikbaar is hebben we voor deze bedrijven een vaste korting van 30% (niet geldig op afgeprijsde artikelen). Voor deze korting is er geen minimaal bestelbedrag benodigd. 

Let Op! Om voor deze korting in aanmerking te komen is het belangrijk contact met ons op te nemen via het contactformulier. Vergeet niet de bedrijfsnaam en het type bedrijf te vermelden. 

Schoencadeaus

Een puzzel is een erg geschikt schoencadeau. Wil je voor meerdere leerlingen, je sportclub of een andere vereniging een groot aantal schoencadeaus inkopen neem dan vooral even contact met ons op. Wij helpen je bij het kiezen van het geschikte cadeau voor jouw budget en doelgroep. 

Contact formulier - Bedrijven

Scroll naar top